مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پرداخت دیه

سلام
میخواستم بدونم آیا پرداخت دیه توسط بیمه تا دوسال هم طول میکشد؟
اخه داخل دادنامه نوشته شده جملگی ظرف مدت دو سال قمری از تاریخ ورود صدمات و از محل تعهدات بیمه نامه شخص ثالث خودروی مقصر حادثه پرداخت خواهد شد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

معمولاً بیمه پس از صدور رای قطعی مبلغ را به صندوق دادگستری واریز می نماید چون بعد از دوسال باید مبلغ بالاتری پرداخت نماید.

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام مطابق قانون مجازات مهلت پرداخت دیه برای جرایم غیرعمدی مقصر دوسال مهلت داره ولی باتوجه به افزایش دیه در اوایل هر سال شرکتهای بیمه تا اخر اسفند کلیه دیه را پرداخت میکنن