مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام . مادرم چهار ساله پیش فوت کرده و بعد از شش ماه پدر ازدواج مجدد کرد و الان تقریبا یکسال پدرم فوت کردن و زن بابام تو خونه پدرم میشینه و از کلیه حقوق و مزایای بیمه پدر استفاده میکنه و الان من میخوام ارث رو تقسیم کنم و زن بابام من رو تهدید به گرفتن مهریه از اموال پدر میکنه . خونه رو هم مادرم خریده بود ولی به نام پدرم بود الان من چطور تقسیم ارث باید بکنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر ارزش منزل و سایر اموال به ارث رسیده بیش از مهریه است باید تقاضای تقسیم ترکه نمایید در غیر اینصورت ارزش وقت و صرف زمان را ندارد