مشاوره حقوقی رایگان - صدور سند

با عرض سلام و خسته نباشيد:
عرضم به خدمتتون ما يه قطعه زمين به مساحت ١٠٢٩٦ داريم واقع در اتوبان چمران كه به عنوان اعيان هستيم اداره ثبت اقدام نموديم جهت كارهای سند كارشناس زمين ميگفت بايد ديوار كشی انجام بدين به شهرداری كه مراجعه ميكرديم ميگفتن بايد سند بگيرين چون زمين از خودشون طرح فضای سبز اعلام كردن ولی طرح تفضيلی موقعيت رو تفريحی گردشگری اعلام كرده حالا كارشناس زمين به ثبت اعلام كرده مالكيت بلامعارض ما رو محرز كرده ولی اعلام كرده فاقد حصار و بنا ميباشد در صورتی كه صاحب عرصه ما قطعه های اقدامی ما رو همه رو سند داره بابت عرصه الان من گيج شدم تكليف ما چی ميشه بابت اعيان تو اداره ثبت لطفا اين بنده حقير رو راهنمايی كنيد

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام اعیان متعلق به شما چیست چرا کارشناس اعلام نموده فاقد بنا ؟