مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه شما ببخشید من از ناحیه مچ پا و ساق پا راست و نیز مهره کمر 4 و 5 در تاریخ 1399/05/24 عمل جراحی کردم ، تومور پوستی خوش خیم در سال 1397 رخ داده است ، پوکی استخوان نیز دارم و 10 سال سابقه حق پرداخت بیمه از سال 1389 دارم و در سال 1386 عمل پیوند کلیه انجام داده ام و عمل جراحی بر روی دست چپم در سال 1384 انجام داده ام و در دست راستم فیستول است و گواهی از دو تا پزشک معالج ارتوپدی و کلیه گرفته ام. آیا می توان از کار افتادگی کلی گرفت. ممنون و سپاس

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام ..اگه تایید بشه که کار برای اعضای بدن شما مضر است ویا طاقت کار سخت ندارید ..بله میتوان از کار افتادگی گرفت