مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تصادف جرحی

سلام
یک نفر مرد بهمراه یک شاهد مرد از پلاک بنده شکایت تصادف و فرار کرده اند و کارشناس رد دوچرخه شاکی را روی ماشین بنده دیده و مرا مقصر اعلام کرد درحالیکه من تصادف نکرده ام و به وکیل بیمه اطلاع دادم گفت بگذار روال پرونده طی بشه حال سوال بنده این است که آیا انکار بنده بدون داشتن شاهد و دوربین تاثیری در حکم دادسرا ندارد؟
و الان که شاکی نظر پزشک قانونی آسیب جزیی گرفته و من انکار راننده مقصر کرده ام آیا بیمه خسارت این جریان مشکوک با راننده مجهول فراری را اصلا پرداخت میکند؟
لطفا راهنمایی کامل بفرمایید

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

باید منتظر باشی که دادسرا چه قراری صادر می‌کنه و متعاقب آن دادگاه چه حکمی صادر میکنه، شما باید نسبت به ارایه دلیل مبنی بر اینکه در آن تاریخ در محل دیگری غیر از محل تصادف بوده ای اقدام کنی ولی در نهایت اگر محرز بشه که خودرو شما بوده شرکت بیمه دیه شاکی را پرداخت خواهد کرد

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام شما که فرمودین یک شاهد بوده در ضمن رد دوچرخه رو کارشناس چجوری تشخیص دادن سوال رو واضح تر مطرح کنید اگر کارشناس شما را مقصر اعلام کرده به نظریه ی کارشناسی اعتراض کنید