مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

سلام برادرم برای مهریه زندان رفته بود ولی با رضایت همسرش بیرون اومده بود و اونجا هم ازشون یه برگه که توش نوشته بود سه دنگ دیگه خونه و حق طلاق هم با ایشون باشه رو بالاجبار امضا کرده و بیرون اومده که دوباره بعد یک ماه تونست همسرش حکم ورود به منزل پدریشونو بگیرن و به زندان بندازن. الان قاضی میگه که با سند و وثیقه و حتی اعسار هم آزاد نمیشه تا همسرش رضایت بده ... میخوام بدونم آیا واقعا ممکنه همچین چیزی؟ الان که سکه ها گرون شدن تکلیف چیه؟ روزانه کلی آدم تو زندان خودکشی میکنن چون دیگه امیدی ندارن بیان بیرون نمیخوام برادرم جز اون ادما باشه ممنون میشم کمک کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

کمی مورد پیچیده است نیاز به مطالعه پرونده است به وکیل مراجعه شود