مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در مورد جانمایی خودروها در حیاط مشاع

من و سه واحد از همسایگان در سند آپارتمان خود دارای « حق پارک یک دستگاه خودرو در حیاط » هستیم. که نه در سند صورت مجلس تفکیکی و نه در هیچ سندی جای مشخصی برای هرواحد مشخص نشده است. در بیست سال گذشته با یک توافق دیگری در حیاط دیگری پارک می کردیم و اکنون مجبور به پارک در این حیاط هستیم و در مورد انتخاب محل پارک در این حیاط به اختلاف افتاده ایم.
یک ادعا از یکی از واحدها مطرح است که هر واحدی که ملک خود را زودتر خریده باشد اولویت در انتخاب پارکینگ خود را دارد. من بشدت مخالفت کردم و عنوان کردم نظر بنده این است که برای تعیین محل پارک هر واحد باید یک قرعه کشی انجام شود.
سوال من این است آیا قانون برای این مشکل روشی را تعیین کرده است؟ و کدام راه حل درست است؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خخ حیاط جز قسمت مشاع ساختمان است و هیچ یک از مالکین بدون رضایت همه مالکین حق استفاده شخصی ندارد هر گونه استفاده باید بطور یکسان و با توافق همه مالکین صورت گیرد و در غیر این صورت هیچ کس حق پارک خودرو ندارد طبق قانون