مشاوره حقوقی رایگان - حکم مهریه

باسلام
حکم مهریه برای بنده صادر شد. با توجه به غیابی بودن حکم بیست روز مهلت واخواهی و بیست روز مهلت تجدید نظر لحاظ شده برای بنده.
بنده قصد به تعویق انداختن زمان دادگاه رو دارم چون ممکن که با همسرم مشکلم حل بشه٬ سوالم اینه که در مهلت بیست روزه درخواست واخواهی بدم تا دومرتبه دادگاه تشکیل بشه یا اینکه بعد از گذشت حدودا 40 روز درخواست تجدید نظر بدم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

برای اطاله دادرسی ظرف مهلت 20 روز اول واخواهی کنید سپس تجدید نظر اگر نیاز بود

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ابتدا واخواهی و بعد از رسیدگی واخواهی تجدیدنظر...