مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف زمین فروخته شده ای که حکم فسخ معامله گرفته شده است

اینجانب زمینی را به شخصی فروخته ام و بلافاصله درخواست فسخ داشتم که ایشان بیان داشتن که زمین را به شخص دیگری واگذار کرده اند که بنده از طریق مراجع قضایی حکم فسخ معامله را گرفتم ولی حالا که زمین تبدیل به ساختمان شده است بنده از چه طریق می توانم به حقم برسم؟

پاسخ ها :

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام بایستی دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدين وهمچنين تقاضای قلع و قمع بنا رو هم میتوانید مطرح نماید