مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم شروع به سرقت

با سلام شخصی در هنگام سرقت لو رفته و دستگیر شده. شاکی بر این باور بود که چیزی از شرکت خارج شده ولی خوشبختانه نتوانست ثابت کند و رای دادگاه شروع به سرقت داده شده و 6 ماه حبس بریده شده. حالا شاکی به حکم دادگاه با موضوع تخریب اعتراض کرده و پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع شده. خواستم بپرسم آیا این اعتراض بر روی مجازات تاثیر میگذارد و آیا شاکی باز میتواند به حکم اعتراض کند؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر بتواند اثبات کند بله. ولی چون از ابتدا تخریب را شکایت نکرده بود تحقیقات در این مورد تکمیل نیست و پرونده ممکن است دو بخش شود