مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی اموال غیرمنقول

سلام وقتتون بخیر سوال بنده این است که اینجانب دادخواست الزام تنظیم به سند زمین خریداری شده برابر قولنامه را به دادگاه محترم تسلیم کردم حال بعد از تشکیل جلسات و اقرار مالک اصلی زمین به فروش قاضی محترم پرونده با دادن قرار کارشناسی و مهلت 7 روزه اعتراض و نبودن هیچگونه اعتراض برای دادن رای که معمولا در این گونه پرونده ها وقت احتیاطی جهت استعلام از ثبت و ادارات مختلف را می دهد نزدیک بر 2 ماه است که هنوز رای صادر نکرده است. این سوال مطرح است که وقت احتیاطی چه مدت به طول می انجامد و تعلل دادگاه برای چیست؟ ممنون از پاسخگویی