مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای قطعی قبل از وقت احتیاطی در دادگاه تجدید نظر

آیا دادگاههای تجدید نظر قبل از وقت احتیاطی می توانند نسبت به صدور رای قطعی اقدام کنند؟ اینجانب پرونده ای در دادگاه تجدید نظر داشتم که اولین وقت احتیاطی آن 97/6/7 بود, مدارک مهم و مستند و مستدلی را در تاریخ 97/6/6 طی لایحه ای به دادگاه ارائه نمودم. رییس دادگاه گفت 10 روز قبل حکم قطعی صادر شده است و این مدارک لحاظ نمی شود و شما فقط می توانید اعاده دادرسی نمایید. خواهشمند است در این زمینه مرا راهنمایی کنید؟ البته علت دیر ارائه کردن و لحظه آخر این بود که فردی که این مدارک را در اختیار داشت آدرس و مکانش نامشخص بود و اینجانب برای پیدا کردنش چند ماه سرگردان بودم که در نهایت دو روز قبل از وقت احتیاطی او را پیدا کردم و مدارک را یک روز قبل از پایان وقت احتیاطی یعنی 97/6/6 به دادگاه ارائه نمودم.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

دادگاه مخير ميباشد و هيچ منع قانوني وجود ندارد