مشاوره حقوقی رایگان - وقت احتیاطی

با سلام پرونده ای حقوقی بر علیه من ثبت شده و حدود بیست روز است که دادخواست و ضمایم ابلاغ نشده فقط یک ابلاغیه به شخصی که فکر میکنم وکیل خواهان باشه ابلاغ شده و ابلاغش هم همون روز برگشته ویک وقت احتیاطی پنج ماه داده شده این وقت احتیاطی که طولانی می باشد از بابت چه چیزی هست وقتی هنوز دادخواست ابلاغ نشده این وقت کمی طولانی نیست ممنون میشم از وکلا اگر تجربه ای در این خصوص دارن یه توضیحی بفرمایند ممنون از وکلای محترم

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

وقت احتیاطی به این خاطر هست که تا اون تاریخ پرونده در جریان باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد دادخواست نقض داشته است و برای رفع نقص ابلاغ صورت گرفته است و بعد از رفع نقص جلسه رسیدگی تعیین میشود و معمولا دادخواست نیز به پیوست ابلاغ خواهد شد‌.