مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زن عقب مانده ذهنی

سلام خانم من عق ‌مانده ذهنی بوده و حقیقت رو از من پنهان کردن و الان بدون خبر حدود 3ماهه رفته خونه پدرش و مهریه شو اجرا گذاشته و حکم توقیف خودرو من که نیسان باری است رو گرفته که تنها منبع درآمد من است چطور میشه رفع توقیف بشه ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام فارغ از موضوع پنهان کردن موضوع از شما و راه های آن وسیله نقلیه شما چون برای امرار معاش است با اثبات این موضوع می توانید رفع توقیف نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر اثبات شود وسیله کار شماست و از آن کسب درآمد میکنید می‌شود رفع توقیف کرد