مشاوره حقوقی رایگان - شرایط درخواست شکایت

سلام من شغلم کابینت ساز هستش و از یک شخصی بابت کاری 1350 تومن پول طلب دارم که حدودا برای 1 سال پیش .

داستان اینگونه هستش که ایشون نتونست بدهی خودشو تصفیه کنه و الان بد از یک سال بهونه لوله کشی گاز منزلشو میکنه به این گونه که وقتی ما طراحی کارو بهشون دادیم یکی از طراحی هارو قبول کردن که نیاز به کمی لوله کشی داشت و خودشون دستور تغییرو به کسی دادن حالا برای گرفتن کنتر گاز نظام مهندسی بهشون گیر داده که اونا هم به لوله کش منزلشون گفتن لوله کش هم که از روی اتفاق با بنده مشکل داره برای کشیدن 3 متر لوله مبلغ 700 تومن طلب میکنه صاحب منزلم اونو از من میخواد.

حالا من موندم کابینتی که خودشون 1 سال پیش با طراحی خودشون انجام شده و لوله کشی که با دستور خودشون تغییر داده شده و بد حدودا 9 الی 10 ماه که درخواست کنتر گاز دادن چه ربطی به کابینت بنده داره.
و البته اول بهشون توضیح دادم که لوله کش با من مشکل داره چون ساختمون خودمو کارهاشو دادم به شخص دیگری ایشون ناراحت شد ولی بعدش مطمئن شدم که ایشون مطلع هستش و فقط نیتش ندادن پول بندست

خواستم شرایط شکایت کردنو بدونم و این که آیا میشه درخواست خسارت نیز کرد؟

ممنونم

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،برای مطالعه طلب خود میتونی به شورای حل اختلاف مراجعه دادخواست مطالبه طلب خودت بدی ومیتونی هرخسارتی مستقیما طرف مسۓول باشه مطالبه کنی،،،بابت ادعایی که طرفت داره می‌بایست خودش طرح دعوی کنه ،اونوقت شما هم دفاع میکنی ،،،طرفت نمیتونه به صرف ادعا طلب شمارانده،،،،مسلمآ شکایت کنی به حق خودتت میرسی،،،،رشیدی،وکیل پایه یک