مشاوره حقوقی رایگان - نبستن قرارداد

با سلام
بنده قرار شراکت در نگهداری دام را با کسی داشتم، فقط قرارداد لفظی، بدون هیچگونه نوشتن قرار داد کتبی،مبلغ 8700000 هزارتومان به حسابش واریز کردم برای شراکت در دام، الان طرف بعضی از بندهای قرار داد لفظی رو قبول نمی کنه، میخوام بدونم نمیشه از طریق پرینت حساب یا راه دیگه طرف رو محکوم کرد.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

شما می توانید با معرفی شهود و هم چنین سایر ادله از جمله پرینت حساب و... قرارداد شفاهی را در مرجع قضایی به اثبات برسانید.