مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل جغرافیایی کارمند

با سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم مقررات تغییر محل جغرافیایی به صورت موقت 5 یا 6 ماهه با ابلاغ داخلی و با حفظ پست سازمانی چگونه است؟ آیا کارمند رسمی میتواند هزینه ای بابت این ابلاغ مطالبه کند؟

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
در هر صورت ماموریت سازمانی نهایتاً تا 6 ماه است و پس از شش ماه عملاً به محل جدید منتقل میشوید در ماموریت مبلغی حق ماموریت به مامور تعلق میگیرد اعم از هزینه سفر و غیره که آن هم برابر ضوابط سازمانی اداره متبوع می باشد رستوران در ماموریت پست سازمانی تعویض نمی شود و پست قبلی شما محفوظ میماند