مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب ضامن وام

سلام. من ضامن وام ازدواجی شخصی هستم که خود و همسرش یازده قسط معوقه دارند. مجموعا مبلغش میشه دو میلون تومان. بانک بدون اطلاع بنده اقدام به مسدود کردن حساب حقوقی بنده کردند در صورتی که حقوق بیش از هشت میلیون تومان است آیا این کار قانونی است؟

پاسخ ها :

نیره دهقان پور

سرکار خانم نیره دهقان پور :

برید اقساط رو پرداخت کنید ‌و حسابتون رو ازاد کنید و نسبت به شخصی که ضامنش شدین درخواست مطالبه وجه بدین