مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

باسلام ضامن وام ازدواج همسرم عموی منه والان حساب همسرم بابت مهریه بستم ایشون خودش کارمندرسمی وفیش حقوقیش ونامه کسرازحقوق داره برادرش ضامن دومه اماهردوکارمندهای شرکت خصوصی هستن حقوقش ازبانک ملی میگیره وام برای بانک صادرات برای عموم این پیام اومده چکارکنم خودش ازبانک ملی قسطشوبده جلوحساب عموم بسته نشه
نظر به اينکه بعنوان ضامن/وثيقه گذار مسئول تعهدات مربوط به آقاي 1401-04-06 شعبه 0275 بانک صادرات ايران مي باشيد و تعهدات موصوف درسررسيد مقرر از سوي تسهيلات گيرنده ايفاء نگرديده لذا به منظور جلوگيري از تعلق وجه التزام به قرارداد مزبور و درج مشخصات شما درفهرست بدهکاران بدحساب بانکي نزد بانک مرکزي، ضروري است از تاريخ رويت اين اخطار و در اسرع وقت نسبت به ايفاء تعهدات خود اقدام نمائيد. در غير اين صورت بانک اختيار اقدام قانوني را خواهد داشت.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بانک میتواند به هر کدام از ضامنها مراجعه کنید شما از طریق بانک پیگیری کنید شاید به برادر ایشان رجوع کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون اگر وام گیرنده اقساط را پرداخت ننماید ضامن مسئولیت پرداخت اقساط را خواهد داشت
و بعد از پرداخت اقساط ، ضامن باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وام گیرنده مطرح نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بانک میتواند از حسابهای ضامن را توقیف نماید اما ضامن بعد از تسویه کامل می تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه نمی توانید اقدامی داشته باشید و بعد از پرداخت قسط عموی تان می توانند به وام گیرنده مراجعه داشته باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات بانک و قرارداد فی مابین ملاک عمل است.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

متاسفانه نمیتوانید اقدامی کنید . نهایتا پس از پرداخت مبلغ بدهی میتوانید با مدارک نسبت به مطالبه وجه اقدام نمایید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

مراجعه به ضامن از حقوق طلبکار است و نمیتوان با این وصف که بدهکار خود توان پرداخت دارد،مانع از مراجعه طلبکار به صامن شد.ضامن اما پس از پرداخت میتواند به بدهکار مراجعه نماید و وجوه پرداختی توسط خودش را مطالبه نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

همسر شما این کار را انجام داذامهشما مجبوربه عقب نشینی از مواضع خود بشوید، نگران نباشید اقدام قاطع خود را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
به نظر می‌رسد که ضامن وام ازدواج همسر شما اقساط وام را به موقع پرداخت نکرده است و بانک از شما به عنوان ضامن تقاضا برای پرداخت این اقساط را دارد.

در صورتی که شما به عنوان ضامن تعهدات موصوف را به صورت کامل پرداخت کنید، می‌توانید از تعلق وجه التزام به قرارداد مزبور جلوگیری کنید و مشخصات شما در فهرست بدهکاران بدحساب بانکی نزد بانک مرکزی درج نشود.

همچنین، در صورتی که وام ازدواج همسر شما از طریق بانک ملی صادر شده است، می‌توانید با مراجعه به بانک ملی و ارائه مدارک مورد نیاز، وضعیت وام همسرتان را بررسی کنید و در صورت نیاز به تسویه حساب با بانک ملی اقدام کنید.