مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر تهمت و افترا

سلام، خدا قوت .
ما به اتفاق خواهر و شوهرخواهرم در املاک در تاریخ 1 اسفند ماه جهت معامله خانه رفته بودیم. خانه را یک ماه قبل قولنامه کرده بودیم. روز یکم اسفند باید می رفتیم محضر ولی به دلیل این که بانک سیستمش قطع شده بود در املاک حاضر شدیم ظاهرا خانه بعد از یک ماه گرانتر شده بود که صاحب املاک با صاحب خانه دست به یکی شده بودن و میخواستند کاری کنند که ما فسخ کنیم. لازم به ذکر است که مبلغ کل را یک ماه قبل داده بودیم فقط 100 میلیون باقی مانده بود. بعد در آن مکان خانم صاحب خانه رو به خواهرم کرد گفت من به شما اعتماد ندارم و با شوهرخواهرم نیز یک به دو کرد و القابی از قبیل دهاتی، من از شما متنفرم بدم می آید و با ایما و اشاره و لب و دهان تحقیر کردن. شوهر خواهرم با عصبانیت به طرف گفت بی شخصیت درست حرف بزن حالا صاحب خانه رفته شکایت کرده و چون صاحب املاک نیز به مقصودش نرسیده با او همراه شده الان ابلاغیه امده که برای دفاع از خود مجدد به دادگاه بروند ( شوهر خواهرم ) میخواستم ببینم در متن درخواست باید چه چیزی بنویسم که مسئله تمام شود و حقی از ما ضایع نشود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

مرجان  كمالي مقدم

مرجان كمالي مقدم :

استان :

واقعیت رو باذکر اینکه هیچگونه بی احترامی و استفاده از الفاظ زشت و هیچگونه جرمي به ايشان انتساب ننموده و غرض از شكايت صرفاً بهم زدن معامله مي باشد

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
شما باید شکایت متقابل نسبت به توهین و تهمت دهاتی یا الفاظی که به کار برده از طرف مقابلتان بکنید و به استناد ماده 310و 313 از قانون آیین دادرسی کیفری به هر دو موضوع با درخواست شما باید به طور توأمان و یکجا رسیدگی کند حتماً باید دلایل و شواهد ارائه شود اگر دوربین دارند از دوربین استفاده کنید و پیشنهاد می کنم در مرحله اول با هم مصالحه کرده و اصل موضوع خرید منزل را را به فرض آنکه در گیری می باشد واگذار نکنید ازصبر و شکیبایی شما متشکریم