مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام. یک چک به مبلغ 4میلیون دارم که پاس نشد به روز برگشت زدم الان 9ماه که دادگاه میریم و فایده ای نداره همش به طرف حق اعتراض میدن خواستم ببینم روال عادی قانون همین چندماه طول میکشه تا چک ماپول بشه باتشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
بهرحال روند دادرسی متاسفانه کمی زمان بر هست اگر اموالی دارد که بنام ایشان هست می توانید توقیف کنید
و گرنه باید منتطر روند قضایی باشید و حق اعتراص یک حق قانونی می باشد
موفق باشید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. اگر مالی از شخص می شناسید می توانید توسط تامین خواسته توقیف کنید که خیالتان از بابت حقتان جمع شود ولی پروسه انجام شدن پروسه پرونده کاملا به پیگیری شما و حجم پرونده های مرجع قضایی بستگی دارد.