مشاوره حقوقی رایگان - موضوع تخلیه

سلام
پدر من 35 سال است مغازه ای که تجاری ندارد را به عنوان یک باب مغازه به آقایی اجاره داده اند ... زمینی بوده کاشاره متر ان دارای اتاق بوده و پدرم همان چهل متر و مقداری فضای آزاد به او اجاره داده ... مستاجر طی این سالها فضای آزاد را مسقف کرده و همه زمین 200 متری را تصاحب کرده بدون اجازه نامه ...
الان که بابت تعدی و تفریط شکایت کردیم و کارشناس هم تمام این مسائل رو به دادگاه ارائه کرده قاضی به تجاوز این شخص اشاره نکرده و به اینکه آیا استفاده بهتری برای شغل ایشان بوده یا نه که سقف زده اشاره کرده ... الان هم منتظر رای هستیم ..
به نظر شما قاضی به تجاوز و تعدی این شخص چرا اعتنایی نکرده تا به امروز

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
سوال شما ضمن اینکه مفهوم نیست وجاهت حقوقی ندارد تا پاسخ داده شود و لطفا مجددا سوال را به صورت واضح توضیح دهید مخصوصا در قسمتی که مغازه تجاری نیست به عنوان مغازه اجاره داده یعنی چی