مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مهریه و نفقه به زوجه که رسیدهای خود را نفی کرده

با سلام و عرض خسته نباشيد پس از طلاق توافقی در چهار سال قبل و تعيين نفقه فرزند و مهريه، بنده نفقه را بصورت کارت به کارت و مهريه را با رسيد امضا دستی سکه تحويل ميدادم اما يکماه قبل همسرم از من شکايت کرد و زير تمام رسيدها زد و اعلام کرد نفقه نيز بابت تحصيل بچه ها بوده در حاليکه چنين بندی در طلاقنامه موجود نبود و قاضی اصفهان بنده را محکوم به پرداخت کل سکه ها و نفقه ها از چهار سال قبل کرد سوال من اين است ايا من می توانم درخواست اعاده سکه ها و نفقه کنم با خط شناسی و ايا درخواستم را فقط بايد از اصفهان محل زندگی همسر قبليم بدهم يا از تهران هم محل سکونت فعلی من امکان پذير است؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
نسبت به تصمیم دادگاه اعتراض کنید و مستندات مزبور را برای اثبات ادعای خود بع دادگاه ارائه نمایید