مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای اعسار

سلام و خسته نباشید خدمت سروران محترم
درخصوص دعوی خواهان و خوانده که دختر بنده هستند بعد از رای دادگاه تجدید نظر استان که رای قطعی پرداخت یکجا را تایید کرده بودند بعد از دستگیری زوج و رفتن به زندان دوباره تقاضای تقسیط مهریه دادن با توجه به اینکه تمام مالو اموال خود را انتقال دادن چون اینجا هیچ سندی محضری نیست ایشان در دادگاه قسم قرآن کردن که هیچ مالی ندارم و دادگاه مهریه را اقساط کردند 10 سکه اول بدهد و مابقی هرسه ماه 1سکه آیا اگر اعتراض بدهیم دادگاه تجدید نظر استان رای را تغییر می‌دهد یا خیر لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

سودا سلطان سنجری

سرکار خانم سودا سلطان سنجری :

نمیتوان با قطعیت بیان کرد که دادگاه تجدید نظر چه حکمی صادر خواهد کرد ولی درخواست تجدیدنظر به انضمام مدارکی دال بر عدم اعسار میتوانند میسر واقع شود