مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مهریه

با سلام.
زوج در حال اقدامات طلاق هست.
1- آیا قبل از احضاریه از طرف دادگاه برای زوجه، زوجه میبایست اقدامی انجام دهد؟
2- هزینه دادخواست مطالبه 200 عدد سکه ( مهریه) چقدر است؟
3 هزینه معمول حق الوکاله وکیل برای 200 عدد سکه چقدر است؟
4 آیا میتوان هزینه مطالبه مهریه و حق الوکاله وکیل را از زوج گرفت؟
با تشکر از صبر و بردباری شما.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرینه دادرسی در مرحله بدوی هر 1000/000 تومان 35000 تومان/ حق الوکاله وکیل برابر تعرفه سال 99 مصوب رئیس محترم قوه قضائیه / بلی

یک وکیل :

با سلام
در حال حاضر اقدام برای مطالبه مهریه الزاما از طریق اجرای ثبت آغاز میشود که هزینه ای ندارد.
حق الوکاله وکیل هم توافقی است و تا میزان تعرفه قابل مطالبه از زوج است