مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق کارگر از کارفرما

سلام، خسته نباشید. من به مدت دو ماه در یک شرکتی مشغول کار بسته بندی بودم. بنا به دلایلی و با توجه به آلرژی که دستانم به کار پیدا کرد و زخم شد و این که حقوق خود را دیر دریافت میکردم، بعد از اتمام کامل ماه دوم به کارفرما گفتم که نمیتونم کار کنم و گفتن که از یک هفته قبل به من میگفتین که قصد ندارید بیاید. من هم شرایطم و دستام که زخم شده بود به خاطر کار گفتم و دیگه نرفتم و خیلی بابت حقوق ماه قبل اذیت میشدم تا بگیریم و این که کارفرما به من گفته بودن حقوق ماه دوم دو میلیون می باشد. من حقوقم رو طلب کردم و ایشون ندادن و زدن زیر حرفشون و گفتن اینقدر حقوق نمیدن. گفتن کلا حقوق من 1600میشه. در حالی که گفته بودن دو میلیون. بعد همون مبلغ 1600هم برای من واریز نکردن و بعد از چند و پیگیری فقط برای من مبلغ 500 هزار تومن ریختن و بقیش رو نریختن. خواستم بپرسم با توجه به شرایطی که برای من پیش اومده، چجوری میتونم بقیه حقوقم رو از ایشون طلب کنم؟ آیا دادخواست بدم میتونم از ایشون حقوقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
اگر با کارفرما قرارداد کتبی دارید میتونید به اداره کار محلی که اونجاکار میکردید مراجعه کنید و حقوق خودتون رو بر اساس قانون کار مطالبه کنید. همچنین بابت دوماه کار شما بایستی شما رو بیمه میکرده . اگه بیمه نکرده باشه اداره کار اضافه بر حقوقتون ایشون رو مبلغی جریمه خواهد کرد.
چنانچه قرارداد کتبی ندارید اگه دونفر شاهدهم داشته باشید میتونید ثابت کنید که برای ایشون کار میکردید. دادخواستتون رو به اداره کار محل کارتون بدید.
موفق باشید