مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از نحوه ی سوء استفاده از سفته ای که به عنوان ضمانت داده شده و چگونه باطل کردن آن

با سلام . در زمان دانشجویی در سال 94 به ... ... برای پشتیبان بودن سفته ی یک میلیون تومان داده ام و چون اطلاعی از موارد ایمنی در سفته دادن نداشته ام عبارت حسن انجام کار را هم بر روی سفته ننوشته ام و دو امضاء آن را زده ام. «بعد از یک سال انجام کار کامل و دقیق» و در پایان کار با بهانه های مختلف و ساده انگاری و مسخره انگاری و تمسخر و ... با این بهانه که نیازی نیست و مسئول عوض شده و ... از دادن سفته خودداری کرده اند. بعد از چندین و چند بار مراجعه نتوانستم سفته ام را بگیرم
با توجه به شناخت از آن اشخاص مذکور در آن کانون و محرز شدن اینکه افرادی بی بند و بار از لحاظ مالی و اصطلاحا کلاه بردار هستند و نگران سفته ی خود هستم چه کار کنم که از سفته ی من سوء استفاده نشود؟ یا سفته ی خود را باطل کنم؟ و سوال من این است که با توجه به اینکه کد ملی درج شده بر روی سفته آیا این اشخاص می توانند از حساب من پول برداشت کنند و سوء استفاده کنند یا آن را انتقال دهند و آن شخص از حساب ؟ چرا که سفته ی اینجانب را پس نمی دهند و با هر بار مراجعه با لودگی و ... باز تو آمدی و ... سفته ی این جانب را نمی دهند.

پاسخ ها :

پرسشگر :

لازم به ذکر است در سفته آدرس درست نوشته نشده است ولی شماره ملی نوشته شده است. همچنین تاریخ هم نزده ام.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. این سفته در صورت عدم پیگیری از طرف شما از ناحیه موسسه مذکور قابل وصول و هم چنین انتقال می باشد و در صورتی که در شورای حل اختلاف بتوانند رای غیابی بگیرند حساب شما قابل توقیف می باشد. برای جلوگیری از این امر به موسسه اظهارنامه قانونی ارسال کنید و درخواست عودت سفته مورد نظر بدهید و اینکه در صورتی که استفاده کنند شما بعدا می توانید تحت عنوان خیانت در امانت از موسسه شکایت کنید، البته اگر دلیلی بر امانی بودن و... بیاورید. موفق باشيد.