مشاوره حقوقی رایگان - وکالت انتقال سند ملک

سلام. بنده آپارتمانی خریده ام با مبایعه نامه و الان سند آماده هست ولی خودم نمیتونم برم برای سند زنی و میخام وکالت به شخص دیگه ای بدم. فقط میخوام مطمئن بشم آیا این فرد نمیتونه کلاهبرداری کنه و با این وکالت سند را به نام خودش بزنه؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله می تواند .و شما در متن وکالت نامه حتما قید بفرمائید که ایشان اختیار تنظیم سند به نام هیچ فردی به غیر از موکل ندارد .موضوع تخصصی است بیشتر دقت بفرمائید .و مشاوره بیشتری بگیرید چراکه راهکار کامل منوط به ارائه جزییات بیشتر است .و حتما متن فوق در وکالتنامه فید بفرمائید