مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم ملک مشاعی

با سلام. من در سال 96 سه دانگ یک ملکی رو از همسرم خریداری کردم. ایشان برای گرفتن سند تک برگ 3 دانگ 3 دانگ، سند دفتر چه ای را از من گرفته و توانسته در سال 98 کل این ملک را به نام خود کند. من تازه متوجه شدم. ولی من هیچ وکالتی به ایشان ندادم و هیچ دفترخانه ای نرفتم که وکالت بدهم. اداره ثبت اسناد هم رفتم گفتن باید حکم قضایی داشته باشی تا اطلاعات بدهیم. آیا بدون حضور من در دفتر خانه، دفترخانه می تواند وکالت را غیابی صادر کند؟ اگر نخواهم فعلا شکایت کنم، چطور میتوانم از اطلاعات این که کجا وکالت تنظیم شده را از اداره ثبت بگیرم و بدون شکایت چطور میتوانم نظر کارشناس خط را منوط بر جعلی بودن یا نبودن سند داشته باشم؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام فقط بايد شكايت كنيد تا از تمامي اتفاقات پشت پرده باخبر شويد