مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی عمدی

با سلام و عرض ادب.
پیرو حریق عمدی محل کارم که تعمیرگاه اتومبیل می باشد و در پی آن وارد شدن خسارات بسیار سنگین، اقدام به تشکیل پرونده در مرجع قضایی و به آگاهی مراجعه کردم. با توجه به مشکلات شدید که با همسایه کناری داشتم و شواهد کافی به مالک و شاگردش مظنون شدم که توسط پلیس آگاهی در دستور کار قرار گرفته و پس از تحقیقات لازم اقدام به پرینت مکالمات و نقطه زنی تلفن ها شد و به حضور مالک تعمیرگاه در محدوده اشاره شد. بنا به گزارش افسر تحقیق علت آن نزدیکی به محل کار و زندگی عنوان گردید. در پرینت مکالمات حدفاصل 1 تا 2 صبح با چهار شماره مختلف تماس داشته اند که با توجه به ارتباط با افسر تحقیق (پارتی) به آن ها اشاره ای نشد و به دلیل عدم ارائه عدله کافی قرار منع تعقیب صادر گردید.
مجدد تشکیل پرونده در شعبه دیگری داده و درخواست نقطه زنی از 4 شماره ذکر شده به ایرانسل ارسال شده و در جواب عدم امکان به دلیل گذشت زمان حدودا 10 ماه ابلاغ شد.
خواهشمندم با توجه به خسارات سنگین و جایگزین کردن 4 خودرو سوخته در تعمیرگاه بنده با عنایت به شرایط بازار راهنمایی و راهکاری که بتوانم از شرایط موجود رهایی پیدا کنم ارائه بفرمایید
با تشکر و قدردانی فراوان از شما.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر مهلت اعتراض به رای دارید که اعتراض کنید و اگر مهلت گذشته است .با استناد به مدارک جدید از دادگاه تقاضای تعقیب مجدد کنید