مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

باسلام من تصادف کردم با ماشین پراید که خودم عابر بودم رفتم پزشکی قانونی برام نوشتن که شکستگی استخوان ترقوه سمت راست .جرح دامیه ابروی چپ.جرح دامیه گیجگاه چپ.جرح حارصه ریشه انگشت دوم و سوم دست چپ .جرح حارصه ساق پای چپ و راست دوحارصه مجزا.اسیب بافت نرم لگن و زانو بعد نوشتن صدمات فوق براثر جسم سخت ایجاد شده.خواستم مقدار دیه محاسبه کنید باتشکرخسته نباشید یاعلی.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دوست گرامی هرکدام ازمواردی که نوشتیدازسوی اجرای ااحکام تعیین ومحاسبه میشودپس به اجرای احکام دادگاهتان مراجعه فرماییدتا جوابتان رابگیرید