مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با عرض سلام و احترام
شخصی مبلغ 15 میلیون پول بابت شراکت با همسرم به حساب من واریز کرد (همسرم کارت من دستش بود و شماره کارت من را براشون فرستاد)
ولی چون پول را از پدرش گرفته بود بابت آن سفته به مبلغ 15 میلیون در وجه پدرش و به سررسید 1 سال بعد از همسرم گرفتند بعد از مدتی کوتاه قبل از عقد قرارداد با هم به مشکل برخورد کردند و آن شخص بابت واریز به حساب من علیه من اقدام حقوقی کرد که متاسفانه یه مشکل پیش اومد و من نتونستم در دادگاه حاضر شوم و توضیح دهم فقط یه لایحه گذاشتیم که مطالعه نکردند و حکم به ضرر من داده شد و بعد اعتراض زدیم که هنوز جواب نیامده و از طرفی پدرش هم میخواهد بابت سفته از همسرم شکایت کند یعنی بابت 15 میلیون دو بار با دو مدرک متفاوت
البته ما یه مقدار فیلم و فایل صوتی داریم و هیچ واریزی از جانب پدرش صورت نگرفته ولی ادعا کند نقدی پرداخته
خواستم ببینم آیا برای شکایت پدرش میتوانیم از این فیلمها و فایل صوتی در صورت لزوم با حضور کارشناس مربوطه به عنوان مدرک استفاده کنیم و آیا من میتوانم به عنوان شاهد همسرم در دادگاه حقوقی قسم بخورم؟
تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

یک وکیل

اول آنکه جنسیت شما و همسرتون مشخص نشده که دو حالت داره یا شما مرد هستید یا زن اگر مرد باشید بله میتوانید شهادت بدهید و طرفی که به نفعش شهادت دادین هم یک سوگند به اصطلاح تکمیلی یاد کند و ادعاتون ثابت بشه.
دوم: اگه سفته رو ید اول یعنی پدرش شکایت کنه به ادعاتون رسیدگی میشه وگرنه باید پول سفته رو در وجه خواهان بپردازید و بعدا از ید اول طرح دعوا کنید.
سوم: فیلم و صوت و ... دلیل محسوب نمیشه ولی میتونه موجب علم قاضی بشه و به اصطلاح اماره قضائی هستند که قاضی به قناعت وجدانی برسه و رای بده.