مشاوره حقوقی رایگان - ابطال خلاف واقع سند رسمی و دلیل جدی پس از قرار منع تعقیب

من 40سال پیش نسق زراعی و املاک مشاعی انتقالی از اصلاحات ارضی به برادرم را خریدم. برادرم حالا با خواهرانم همدست شده ادعای آنها را مبنی بر اینکه این املاک موروثی پدرم هستند تائید کرد. املاک طی سه سند به برادرم منتقل شده بود، و من هرسه سند را در یک سند جمع کرده بودم، برخلاف مفاد اسناد و تمامی استعلامها برادرم ادعا کرد که موضوع یکی از آن 3 سند اصلاحات ارضی (حدود 15%کل ) املاک پدرم می باشد (یعنی تمام املاک) و تمام سند من باطل شد .2 سند باقی مانده الان بنام برادرم است. سوال1-این 2سند با توجه به موروثی شناخته شدن تمام املاک چه ارزشی دارد؟ 2-قبل از این رای شکایت کیفری کرده بودند ولی به استناد بند (ک)و(و)و(ز) ماده 3 قانون تشکیل...قرار منع تعقیب صادرشده بود. آیا این رای دلیل جدید محسوب می شود و دوباره می توانند شکایت کیفری بکنند. 3-اگر ثابت کنم سند باطل شده واگذاری مرحله دوم و مصوبه47 و املاک انتقالی استجاری بوده اعاده دادرسی می شود کرد ؟ چند فقره وکالتنامه بلاعزل و قولنامه هم دارم. هنوز در ثبت اسناد سند من باطل نشده می گویند آن سند قبلیت را بده تا برای 2سند باقی مانده مجدد سند انتقال صادر کنیم آیا اینکار را بکنم؟ اولاَ اگر کسی دریافت حق الوکاله را وکالت مشروط به نقض رای بکند می پذیرم ثانی اًامکان تهیه اشتشهاد و شاهد وجود دارد لطفا درمواردی که می شود کاری کرد راهنمایی کنید. مبنای تمام جریان بر دروغ بوده است.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دوست عزیزجواب به سئوالات شما فقط حضوری بارویت اسناد ومدارکتان امکان پذیرراست