مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان

سلام من مسئول ساختمان هستم در پارکینگ ساختمان از حیاط خلوت طبقه اول لوله سوراخ شده و آبریزی به پارکینگ داره حالا این هزینه جزو مشاع هست یا شخصیه؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه حیاط خلوت در محدوده سند مالکیت اختصاصی واحد طبقه اول نبوده و در صورت مجلس تفکیکی جز مشاعات بوده باشد ولیکن مورد استفاده اختصاصی تنها یک واحد است مستندا به تبصره 3 ماده 4 از قانون تملک آپارتمان ها , هزینه حفظ و نگهداری آن با استفاده کنندگان می باشد , لذا در خصوص سوال مطروحه چنانچه طبقه اول استفاده کننده از حیاط خلوت هست و این حیاط خلوت در اختیار سایر مالکین نیست , هزینه خسارت صورت گرفته با استفاده کننده اختصاصی طبقه اول است.