مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سن در شناسنامه

با سلام و خسته نباشید
مطلبی را خواندم بابت تغییر سن در شناسنامه من متولد بجستان هستم که شناسنامه بنده مربوط به گناباد هست میخواستم بدونم که تغییر سن امکان پذیر هست و اینکه به من گفتند باید از شهر محل تولد اقدام شود من ساکن تهران هستم و امکان رفتن به آن شهر را ندارم
من در خانه متولد شدم و سنم نسبت به شناسنامه کمتر هست

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

تغيير سن براي موارد بالاي 5سال مي باشد كه در كميسون مربوط رسيدگي ميگردد .و با توجه به اتعلام از پزشكي قانوني مربوط به سن واقعي اگر اختلاف كمتر از5سال باشد ترتيب اثر داده نمي شود