مشاوره حقوقی رایگان - احضار افراد مطلع و مرتبط توسط اجرای احکام حقوقی

سلام در پرونده قطعی حقوقی محکوم علیه محکوم به پرداخت وجه شده و مجهول المکان و پرونده به اجرای احکام حقوقی ارجاع شده است. بجز محکوم علیه افراد دیگری هستند که احتمال دارد در موضوع پرونده دخیل و مرتبط باشند ولی حکمی علیه آنها صادر نشده است و در پرونده هم ذکری از آنها به میان نیامده است. آیا میتوان از اجرای احکام حقوقی احضار و اخذ توضیحات و مواجهه با این افراد مشکوک را درخواست نمود؟

پاسخ ها :

احضار افراد مطلع اخذ توضیحات