مشاوره حقوقی رایگان - اتهام زورگیری

با سلام و خسته نباشید .... .اینجانب نه شاهدی و نه دوربینی مبنی بر اثبات زورگیری از بنده ندارم ولی متهم به همسایه ها گفته که از من زورگیری کرده چون به دروغ گفته که از بنده طلب داشته که این کار را کرده ... . حالا میتوان این اشخاص را( مطلعین) به دادسرا معرفی نمود و آیا برای قاضی این گفته های مطلعین میتواند اثبات جرم طرف را ثابت نماید؟ و ضمنا چرا اگاهی با متهم تماس گرفته؟ و اینکه ایشان حضور پیدا نکردند.‌‌ ممنون از وقتی که میگدارید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مطلعین را به دادسرا معرفی کنید تا احضارشان کنند.
اگر بیایند و تایید کنند آنوقت زور گیر را جلب می کنند.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید در جلسات رسیدگی درخواست مواجهه حضوری باشهود نموده و همچنین پرونده را جهت بررسی مدارک و مستندات داخل آن رویت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید شهود و مطلعین خود را به مرجع قضایی معرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید به عنوان مطلع معرفی کنید