مشاوره حقوقی رایگان - چرا تنها سرمایه یک مرد یعنی پول پیش خونه هم بعنوان پیش پرداخت اعسار توقیف میشه؟!

چرا پیش پیش پرداخت خانه را قاضی میتونه توقیف کنه؟ مگه نمیگن حتی مرد پولدار 1 خانه از خودشم داشته باشه خانه ش توقیف نمیشه مگر اینکه 2 خونه داشته باشه؟ اما یه مرد ندار که درخواست طلاق زنش رو داده و‌ تنها سرمایه ش 10 تومان پول پیش خونه ی باشه که توش داره زندگی میکنه توقیف میشه؟؟ یعنی باید آواره بشه؟! خواهش میکنم دلیلش رو بگید دلیل قانونیش. ممنون از سایت‌ خوبتون

پاسخ ها :

اكبر جافري

اكبر جافري:

سلام وقت شما بخیر هرچند که ممکنه پول پیش خونه شما به عنوان تامین خواسته مهریه توقیف بشه ولی شما بایستی با مراجعه به اجرای احکام مدنی و استناد به مستثنیات دین و اینکه پول پیش خونه جزء مستثنیات دینه درخواست رفع اثر از پول توقیفی رو بکنین..و این موضوع به صراحت در بند ز ماده 24 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی تصریح شده

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مشاورین مدافع حقوق تا توجیه کننده اعمال قضات یا ایرادات قانونی نیستند تا به چرای شما پاسخ بدهند.ضمناً پول شما توقیف نمی شود .مراجعه ورفع توقیف آن را بگیرید.مگر اینکه شما خانه دیگری ملکی یا استیجاری داشته باشید.یاالله