مشاوره حقوقی رایگان - صرع

ببخشید من ده ساله که بودم یک بار تشنج کردم اما از اون موقع دیگه حمله نداشتم و کاملا هم کنترل شده هست الان هم 22 سالمه و تگتارد400 مصرف میکنم
یکبار رفتم برای کمیسیون و ردم کردن اما نتیجه رو برای پزشک مخصوص که برا معاینه گواهینامه همه میرن نبردم... میخام بدونم که
1- به نظرتون تا کی نمیتونم سراغ گواهینامه برم؟؟؟
2- اگ پروندم رو از اون موسسه که ثبت نام کردم بگیرم و تقریبا یه سالی بیخیال گواهینامه بشم ممکنه اسمم از سیستم کمیسیون حذف بشه که بشه مجدد اقدام کنم؟؟؟

پاسخ ها :

گواهینامه برای مبتلایان به صرع کمیسیون پزشکی گواهینامه رانندگی گواهینامه رانندگی