مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شکایت

باعرض سلام و ادب
اگر کسی به حساب شخصی دیگر مبلغی واریز کند وبابت آن چند مدرک دیگر به عنوان پشتوانه بگیرد و هم بابت واریزیها و هم مدارکی که گرفته به طور جدا گانه اقدام حقوقی کند آیا از طریق دادگاه کیفری علیه آن شخص میشود اقدام کرد؟ و اگر میشود به چه عنوان؟ مثلا تحصیل مال از طریق نامشروع یا سواستفاده میشود؟ و آیا نتیجه دارد؟
با کمال تشکر از راهنماییهای مفیدتون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه هم اصل دین و هم ضمانت های صادره بابت آن دین مطالبه شود موجبات دارا شدن بلاجهت طلبکار فراهم گردیده و موجب مسئولیت کیفری وی خواهد بود , چنانچه اصل دین پرداخت نگردد موجبات مطالبه تضمینات صادره فراهم شده و میتواند آن تضمینات را مطالبه کند .

پرسشگر :

با سلام مجدد و تشکر از راهنمایی خوب شما
طرف پرونده ما هم برای اصل دین و هم ضمانت آن دین در دادگاههای متفاوت دخواست حقوقی داده که متاسفانه در در هر دو مورد حق ما ضایع و به نفع او رای داده شده و به مدارک اعم از شاهد توجهی نشد و اعتراض زدیم و حالا در مرحله تجدید نظر هست طبق گفته شما یعنی ما حالا میتوانیم شکایت کیفری کنیم ؟ و لطفا عنوانش را بفرمایید
با آرزوی موفقیت

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالتان شفاف نیست.لطفاً تماس بگیریئیاالله

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

نخیر،تحصیل مال ازطریق نامشروع در قانون وجود ندارد و مشمول مقررات کیفری نیست