مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با سلام
چنانچه از سوی همسر مورد ضرب و شتم قرار بگیریم چگونه میشود شکایت کرد؟ به کجا مراجعه کنیم؟ هزینه حدودا چقدر است؟ ایا بعد شکایت میشود تعهد گرفت که مجددا این کار را تکرار نکند؟ (واقعا چقدر قوانین طلاق تو ایران سخته و خیلی از خانمها با شرایط بدی ادامه میدن) ایا باید با 123 اسیب های اجتماعی تماس گرفت؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به دادسرا شکایت کنید و با دستور قاضی به پزشکی قانونی بروید. تعهد هیچ اعتبار قانونی و ضمانت اجرایی ندارد