مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام و خسته نباشید
بنده سالهاست قصد جدا شدن از شوهرم رو دارم به دلایلی
اما به علت شرایط سخت طلاق برای خانم ها تابه حال اقدامی نکردم
اما به تازگی شوهرم گفته که برای گرفتن پول از خانواده‌اش به محضر بریم و توافقی طلاق بگیریم و بعد از دریافت مهریه دوباره عقد کنیم و به شهر دیگری بریم
من مهریم رو نمیخوام
آیا بعد از طلاق و گرفتن حضانت بچه شوهرم میتونه دوباره حضانت بچه رو از من بگیره و یا اینکه حق ازدواج مجدد رو از من بگیره؟
چون من میخوام بعد از طلاق به خانه پدرم برم و اصلا مهریه رو نمیخوام
فقط آزادی خودم و سرپرستی دخترم رو میخوام

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
همسر شما نمیتواند از شما سلب حضانت کند مگر آنکه برای دادگاه اثبات کند که صلاحیت نگهداری فرزند را ندارید, همچنین حق ازدواج مجدد را نیز نمی تواند از شما سلب کند .