مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بغیر

با سلام .
در سال 82 با شریکم اقدام به ساخت یک واحد مسکونی در سه طبقه و دو مغازه شروع ودر تاریخ 84 به اتمام رسید در سال 86 بخاطر مشکلات مالی اقدام بفروش وکالتی واحد دوم و سوم شده و پس از فروش وکالتی دو واحد دوم و سوم مبلغ دریافتی را تقسیم نموده و واحد اول را بخاطر مشکلات خانوادگی اسکان نمود ( شریک بنده ) در سال 87 بخطر هزینه کرد برعلیه بنده اقدام دادخواست نمود در طی مراحل دادرسی در سال 91 متوجه شدم که شریک بنده بهمراه دفترخانه یکطرفه اقدام به نوشتن تقسیم نامه بدون اذن بنده نوشته مجدد تقسیم نامه دیگر نوشته و در آن الحاق نموده آن هم با وکالت کاری پس از اطلاع برعلیه شریک و دفترخانه در شعبه کیفری دادخواست داده و بر عیله انان شکایت مبنی بر جعل اسناد و کلاهبرداری نموده ضمناً شریک بنده واحد اول را پس از دریافت سند بنام دختر خود نمود با مدارک ارائه شده به دادگاه شامل 1- خلاف دفترخانه توسط بازرسی اداره ثبت املاک 2- ارائه 4 کارشناس ثبتی مبنی برتخلف دفترخانه و شریک و.... موجب محکومیت دفترخانه دار و شریک گرفته که در مرحله تجدید نظر مرور زمان گرفته آیا در دادگاه حقوقی می توان احیای حق نمایم وکیلی سراغ دارید تا حق مرا بگیرد با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید درخواست وکیل را در صفحه ی اول وبسایت ثبت کنید. وکلای متخصص در زمینه مورد نظر پیشنهادات خود را ارائه خواهند داد.

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

سلام بله میتونید ابطال معامله رو از دادگاه به جهت فضولی بودن معامله بخواهید