مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر - عدم پرداخت اجاره به بهانه تامین کولر دوم برای ملک

به موجب قرارداد اجاره منعقده فی مابین موکل و خوانده محترم منافع شش دانگ یک واحد آپارتمان در ازای دو میلیون و هفتصد هزار تومان اجاره ماهیانه و بیست و پنج میلیون تومان قرض الحسنه ودیعه به ایشان واگذار گردید.
مستاجر اجور متعلقه به عین مستاجره را معادل 3 ماه ( از ماه ششم به بعد ) علیرغم تعهدات قراردادی و استیفای منفعت پرداخت نکرده است.
ظاهرا با توجه به اینکه خوانده (‌مستاجر)‌ امکان پرداخت اجاره برایش مقدور نمی باشد نامبرده به بهانه تامین کولر دوم برای ملک از پرداخت اجاره بیش از 3 ماه است که خودداری نموده در صورتی که که متراز ملک یک خوابه فوق 72 متر بوده و مطابق قراداد ( قولنامه )‌ خواهان هیچ گونه تعهدی مبنی بر تامین کولر ثالث برای ساختمان نداشته و خوانده پس از بازدید و مشاهده ساختمان با شرایط موجود اقدام به اجاره و عقد قراداد نموده است و در عین حال یک عدد کولر اسپلیت بزرگ نیز در ساختمان از ابتدا موجود می باشد .) البته جای کولر اسپلیت ( لوله ) در اتاق می باشد ولیکن با توجه به اینکه یک کولر جوابگوی ملک می باشد نیازی به کولر دوم دیده نمی شود. یک عدد چک تضمین اجاره یکساله ( کل مبلغ اجاره ) نیز از موجر دریافت شده است . آیا به خاطر عدم پرداخت 3 ماه اجاره امکان برگشت چک ( ضمانت تضمین اجاره که قید نشده یک ماه یا 12 ماه ) برایم مقدور است ؟ مبلغ ودیعه نیز 25 میلیون می باشد که پاسخگوی اجاره هایی که تا پایان نمی دهد ( 6 ماه ) می باشد . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

موجر تعهدی نداره و باید دادخواست مطالبه اجاره بها بده.
برگشت زدن چک قبل از موعد نیز خیانت در امانته البته اکثر محاکم حکم به جرم نمدن.

پرسشگر :

برگشت زدن چک قبل از موعد نمیشه که .....مستاجر متعهده اجاره اش رو واریز کنه ....چک تضمین اجاره بدون تاریخ داده که هروقت اجاره اش پرداخت نشد موجر بتونه اقدام کنه. اگه برای چک اقدام نشه فردا می تونه بگه : موجر می تونست علیرغم اینکه من اجاره ندادم بره چک تضمین اجاره رو پاس کنه .

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

اگرتعهدی برای تامین کولرنداریداقدام مستاجربرخلاف قانون می باشد می‌بایست اجاره را پرداخت نماید شما هم میتونی اجاره های عقب افتاده رامطالبه کنی ویاچک ضمانت رابه اجرابذاری و همچنین میتونی به دلیل عدم پرداخت اجاره حکم تخلیه هم بگیری،،،رشیدی،وکیل

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی مقدور است.یاالله

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ابتدایک اظهارنامه برای مستاجربفرستیدبعدمیتوانیدحکم تخلیه یامطالبه اجاره بهاتازمان صدورحکم واجرای آن بدهید