مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

واحد آپارتمانی از شخصی خریداری کردیم به صورت قولنامه ای این واحد در یک اپارتمانی هست که دونفر باهم ساخته اند این دومالک برای ساخت اپارتمان از بانک وام دریافت کرده اند و به هر واحد 80تومان وام تعلق گرفته اما هنوز واحد ها به دلیل بدهی این دوشخص به بانک سند ندارن حال میخواستم بدانم که اگر کل مبلغ پول را به این مالک بدهیم و این شخص سرموقع نتونست به هردلیلی برای واحد سند بزند و وام بانک را تسویه کند واحد ما مصادره میشود؟؟؟؟؟راه حل این کار چیه چطوری میتونیم یه ضمانت داشته باشیم که به مشکل نمیخوره و سند اون زده میشه؟؟؟ما به فروشنده گفتیم یه مبلغی رو نگه داریم بعداز زدن سند پرداخت کنیم سر مبلغ به توافق نرسیدیم میخواستم بدانم قانونی تبصره مفادی هست که این شخص ضمانت کنه که سند خونه رو به نام میزنه ؟؟؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر بعد از قولنامه و عقد قرارداد از بانک تقاضای وام کردن و رهن بانک قرار گرفته مالک قبلی را تحت شکایت کلاهبرداری میتوان تعقیب نمود
و نیازی به توافق و تسویه با بانک توسط شما نمیباشد
موفق باشید