مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام، سال 92 به جرم سرقت در حین خدمت سربازی بردنم دادسرا نظام چون ضامن نداشتم بازپرس فرستادم زندان تا پرونده کامل بشه هیچ شاکی هم نداشتم به مدت 10 روز زندان بود ازم انگشت نگاری شد عکس هم گرفتن بعد 10 روز دادگاهی شدم که قاضی دادسرا نظام 2سال حبس برام نوشت که 2 سال تعلیقش گذاشت و 74 ضربه شلاق تعزیری که بخاطر 10 روز زندانی نصفشو بخشیدن الان 5 سال از این موضوع میگذره و میخوام استخدام بشم و ازم گواهی عدم سوء پیشینه میخوان میخواستم بدونم ایا سابقم پاک شده ایا برام گواهی عدم سوپیشنه صادر میشه یا نه سوء پیشنه موثر یا بی اثر برام صادر اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام با توجه به گذشت زمان 5 ساله مشکلی ندارید و گواهی عدم سوء پیشینه برای شما صادر خواهد شد