مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

باسلام
عزیز به خدمت شما برسونم که یه خانمی به اسرار برادرش و همخونه برادرش پول پیش خونه خودش رو میگیره وسایلش رو جمع میکنه میاد کنار برادرش موقعی که وسایل رو میاره پول پیش خونه رو امانت به دست صاحب خونه میده و نوشته ای با امضای شاهد از ایشون میگیره بعد گذشت یک ماه میفهمه که ملک به نام خود اون شخص نبوده و بنام خواهرش که در کانادا زندگی میکنه هستش و از اون شخص درخواست بازگرداندن پول رو میکنه الان 5روزہ اون شخص متوارے شدہ و مادرش رو فرستادہ که اگہ خونہ رو خالی نکنین مامور میارم چہ باید کرد آیا این خانوم دستش بجایی بند ھست متاسفانہ پدر و مادرش فوت کردن و این پول ھمہ زندگیش بودہ فردا مادر اون آقا قرار بیاد خواھشا راھنمایی کنین متشکرم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
مبلع امانت را به هرکسی که سپرده اید می بایست از ایشان مطالبه کنید
و شخصی که خانه را بشما اجاره دادند باید مالک یا نماینده و یا مالک منفعت باشند درعیر اینصورت معامله فصولی و غاصب محسوب خواهید شد
موفق باشید