مشاوره حقوقی رایگان - محتوای پرونده

با عرض سلام و خسته نباشید
در یک پرونده حقوقی ما شاهدی داشتیم که چون از اقوام طرف مقابلمان بود گفت اگر برایم ابلاغ بیاید می آیم و شهادت میدهم و ما هم درخواست نوشتیم که برای آن شخص جهت شهادت ابلاغ فرستاده شود و قاضی شورا موافقت و امضا کرد و دادیم که بزارن روی پرونده ولی ابلاغی انجام نشد و رای به ضرر ما صادر شد که به تازگی اعتراض زدیم وقتی کپی اوراق پرونده را گرفتیم متوجه شدیم که نه درخواست ابلاغ که قاضی امضا کرده بود و نه برگه ابلاغ و نه هیچ چیزی در این رابطه در پرونده نبود که اگر این شاهد می آمد واقعیت روشن میشد آیا میتوان این موضوع را پیگیری کرد و به چه صورت؟ و آیا نتیجه ای دارد و یا باید در دادگاه تجدید نظر از این موضوع استفاده کرد؟
پیروز باشید

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما بایددرخواست خود مبنی بر ارایه شهود بصورت کتبی به دادگاه ارایه می دادید در حال حاصر اگر در مهلت تجدید نطر هستید درخواست استماع شهادت شهود و عدم توجه قاصی به ارایه دلایل را خواستلر شوید
موفق باشید