مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام من 2سال پیش محکوم به پرداخت مهریه در ازای هر7ماه یک سکه شدم، بعد 21ماه و عقب افتادن 3تا قسطم و آمدن دستور حکم جلب با توجه به وضعیت مالی خراب و معلولیت جسمی حرکتی دوباره اعسار دادم و قاضی مربوطه با توجه به اظهارات شهود و معلولیتم و نداشتن امکان پرداخت، حکم به هر 1سال یک سکه داد و زوجه اعتراض کرد، اما دادگاه تجدید نظر هم حکم دادگاه بدوی را تایید و اعتراض زن را نپذیرفت، آیا اولا زوجه می تواند حکم جلب بگیرد با توجه به وضعیت مالی خراب من و معسر بودن من و اینکه در صورت تقاضای اعسار با توجه به نوسانات قیمت سکه و وضعیت مالی خراب من،دادگاه قبول میکند

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تقاضا تعدیل کنید و درصورت عقب افتادن باز حکم جلب گرفته میشود