مشاوره حقوقی رایگان - شرایط عقد معلق

با سلام با تنظیم تعهد نامه ای در دفترخانه متهد به انجام کاری هستیم در مقابل عدم انجام تعهد تضمین مالی داده شده است. بدلیل خلف وعده اداره مسکن و شهرسازی تاکنون موفق به ایفای تعهد نَشدم. قاضی محترم تعهد را عقد معلق مینامد ود ر شرف انجام قرار هستم. بصورتیکه بعد از جلسه اینجانب را با وثیقه ملکی آزاد کرد. استدعای کمک دارم

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در دعاوی حقوقی دلیلی برای اخذ وثیقه نیست اینکه فرموده اید برای من قرار وثیقه صادر شده به چه علت است ؟
علت عدم امکان انجام تعهد شما چه بوده ‌ . قرارداد شما و علت دقیق عدم انجام تعهد چه بوده